Bloggnorge.com // Ingrid Carter elsker deg
Start blogg

Ingrid Carter elsker deg

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Hvordan Halima Aden er mentorskap for neste generasjon av Fashion Creatives

Kategori: Modeller | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. juli , 2019 kl. 09:01

Halima Aden kan være den mest glamorøse leirådgiveren noensinne. Mens modellens jevnaldrende tilbringer sin sommerferie fra et eksotisk feriested til en annen, har den 21 år gamle rullebanestjernen satt ned nedetid til god bruk. Aden dro ned til Bradenton, Florida tidligere denne uken for å tjene som en av mentorene på IMGs årlige motekamp. Sentrert på å undervise aspirerende designere, modeller og næringslivsfagfolk, de indre driftene av virksomheten, presenterte 6-dagers arrangementet høyttalere og workshops med alle fra Gigi Hadid til Meghan Markles gå til sminkeartist Daniel Martin og superstjerne stylist Karla Welch. For hennes del ønsket Aden å gjøre opplevelsen meningsfull for campingvognerne. «Jeg tenker på det som en investering i mote fremtid,» sier hun og snakker over telefon fra Florida. «Informasjon er rikdom, og det gir barn en slik fordel å komme seg inn i bransjen som allerede vet så mye. Jeg er så spent på dem! «

Aden, som først deltok i arrangementet som gjest i fjor, ble umiddelbart slått av bredden av de dekket temaene. «Den vakre tingen var at de ikke fokuserer på bare modellering eller design. De tar virkelig fra hverandre hele bransjen, fra styling til ikoniske frisyrer og makeup-artister, sier hun. «Alle kommer til å dele sine erfaringer, så det er ikke bare en nisje.» Ferdighetene til de unge deltakerne slo også et akkord. Belastet med å lage bilder for sine samlinger og lage humørbrett, viste de en entusiasme som var grundig hjertelig. «Campingvognerne er så smarte og prosjektene de satt sammen var så imponerende. Mengden kreativitet som var i rommet var utrolig, sier Aden som jobbet hånd i hånd med en gruppe studenter. Medlemmer av gruppen ble oppfordret til å gå ut av deres komfortsone da de presenterte sine ideer foran et panel av etablerte industrileder. «Det var en stor utfordring å komme seg opp og gjøre offentlige taler, virkelig selge seg selv. Det tar tøft å komme på scenen foran Ivan Bart (president for IMG-modeller og moteegenskaper) og snakke om arbeidet ditt, sier hun. «Men hvilken utrolig mulighet for de barna å gå vekk fra disse erfaringene og bruke det på deres daglige liv. Å ikke være redd for å stå opp foran et rom og eie hvem du er. Jeg ønsket å gjøre alt jeg kunne for å hjelpe. »

En del av denne prosessen inkluderte å dele sine egne erfaringer som en entreprenør med campingvognerne. Hennes første mote-samarbeid – en kapsel med turbaner og sjaler laget for tyrkisk merkevare Modanisa som lanserte i april – lærte henne mye om moteforretningens side. «Jeg ønsket å gå gjennom hvordan jeg plukket selskapet til å samarbeide med steg for steg, fortell dem om designerne, og alt om beskjeden mote fordi det er området jeg jobber med, sier hun. Adens unike stilling i mote tjener som en ressurs, en hun håpet at hennes mentees ville lære av. «Jeg er muslim, den første hijab-slitemodellen, og jeg ønsket å dele mine erfaringer med dem og svare på eventuelle spørsmål de hadde,» sier hun.

Det er ikke hver dag gymnasieelever får tilgang til en av verdens toppmodeller, og det kan være skremmende å samhandle med ledere i bransjen. Aden mener likevel at de unge motehåpførerne hadde nytte av å sette seg der ute. «Jeg trakk en jente til side og vi hadde en samtale fordi hun hadde DMed meg,» sier hun. «Jeg vil oppmuntre dem til å snakke med, for å snakke med høyttalerne. Du vet aldri hvem som skal svare. «Når det er sagt, kan de obligasjonene de dannet med andre campister ende opp med å bli like livsforandrende. Hennes råd til potensielle bobiler? «Ikke bare stole på høyttalerne for å utdanne deg. Dra nytte av det faktum at de andre campister fra hele verden er jevnaldrende. Lag relasjoner og varige vennskap fordi i morgen, hvem vet? Din venn fra Fashion Camp, kan en dag være din klient eller din administrerende direktør. «

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.