Bloggnorge.com // Ingrid Carter elsker deg
Start blogg

Ingrid Carter elsker deg

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Celine Dion gir en søt Shout-Out til Paris Hilton

Kategori: Mote | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. juli , 2019 kl. 09:00

Celine Dion har tjent opp alle slags ser på Haute Couture-showene i Paris, Frankrike denne uken. Ikke å gå glipp av er Iris van Herpen couture kjole hun bar for noen dager siden; heller ikke det ben-avslørende Alexandre Vauthier nummeret hun gled inn i går. I dag valgte den kanadiske sangeren imidlertid et mer uformelt ensemble, inkludert en grafisk T-skjorte som ga hilsen til en bestemt 2000-årig den jenta.

Slitt under en overdimensjonert flettet blazer, Dion’s «I Love Paris Hilton» tee-et spill på de turistrike tees dedikert til Light of Light-er fra Vetements siste vår 2020-samling. Showet inneholdt alle slags frekke slagord på tees, alt fra Playstation-logoen til «ecstasy» skrevet i samme skrifttype som Internet Explorer One. Dions hyllest til Hilton var imidlertid en uventet hyllest som var enda mer tilfeldig og morsom. Hun er sikkert ikke den første personen du forventer å ha på deg, vår første innsats ville ha vært på Nicole Richie, Kim Kardashian West, eller til og med Paris selv.

Dion avsluttet ensemblet med subtile aksenter, nemlig en svart mini kjørt, pekte pumper, et turkis hjerte anheng halskjede som så mistenkelig som den berømte perlen i Titanic (fordi hjertet hennes vil fortsette!), Eskepose og slank kattøye solbriller av Karen Walker. Det er varmt.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.